Foto-tapbier

BeCoNet Multi-tap

De BeCoNet Multi-Tap is uniek in zijn soort. De BeCoNet Multi-Tap doseert en registreert en kan praktisch op alle bestaande bierzuilen worden gemonteerd. Door eigen ontwikkeling en productie is de BeCoNet Multi-Tap zo compact en verfijnd, dat deze moeiteloos kan worden geïntegreerd in nostalgische en ambachtelijke sferen.

Met een BeCoNet Multi-Tap blijft uw ambachtelijke uitstraling maar ook ”branding” van uw brouwerij gewaarborgd.

Besparing:

Met een BeCoNet Multi-Tap bespaart u gemiddeld tussen de 15 en 25% op uw inkoop bier. Door uw getapte bieren te registreren behoort het ongeoorloofd weggeven van getapte bieren tot het verleden en ziet u bovendien uw omzet toenemen.

De BeCoNet Multi-Tap kent maximaal 4 doseringen. Deze zijn naar eigen wens heel eenvoudig in te stellen. Of u nu Fluitje-Vaasje-Pitcher-Bijschuim of bijvoorbeeld Fluitje-Vaasje-Halve liter-Bijschuim wenst, u stelt dit zelf heel eenvoudig in.

I.P. Technologie:

Door de innovatieve I.P. technologie i.c.m. hoogwaardige materialen wordt er geen warmte geproduceerd in de kraan wat mogelijk een negatief effect heeft op het tapresultaat. Alleen al om die reden is de BeCoNet Multi-Tap uniek in zijn soort!

Door een contact vrije schakeling wordt het risico op storing tot een absoluut minimum gereduceerd. Mede hierdoor kan er moeiteloos worden doorgetapt zonder tijdverlies!

De BeCoNet Multi-Tap, om welke glasmaat het ook gaat, het resultaat is altijd een perfect getapt biertje zonder onnodig tap verlies maar wel levend afgeschuimd!

Kiezen voor een biertap en dat levert veel besparing op. Bekijk  hoeveel u kunt besparen en wat het kost om zo een tap te leasem met als resultaat dat deze na 12, 24 of 36 maanden geheel van u is.

Tapinstallaties

Specs

  • Zeer compact
  • Dosering: maximaal 4 doseringen per tappunt
  • Contact vrije schakelaar
  • Besparing: 15 tot 25%
  • Altijd door iedereen een perfect getapt glas bier
  • Onderhoudsvrij