• Dankzij de tapautomatisering van BeCoNet in combinatie met UnTill kassa's kan ik groeien zonder dat ik het overzicht verlies. Een hoger rendement en controle, stuwt mijn brutowinst omhoog!" Marcel Maan (oa. Plein, Coconuts, "t Fust, Sorbonne en Cinema - Rotterdam)
 • "In combinatie met mijn glazen van Bierwinst.nl, pak ik maximale winst en door de "real-time" koppeling met mijn kassasysteem hou ik de controle" Jop Nieuwenhuizen (Bar Dancing de Koets - Zeist)
 • “Met 250 personeelsleden is het nooit uit te sluiten of er drank, goederen of geld verdwijnt. Ik heb nu dus alles geautomatiseerd. Dat is ook goed voor de medewerkers, want zo houd ik meer over en kan ik ze meer betalen”
  Chiel Jongejan (Skihut, Waterskihut, Get Back, St Tropez,  Vip Room, de Beurs, Villa Thalia, Vrienden Van - Rotterdam)
 • Sinds de plaatsing van de BeCoNet tap-automatisering weet ik wat tap-automatisering nog meer kan betekenen in besparing, rendement, zorgeloos en storingsvrij tappen.  Rene Tijhuis, Lucky - Rijssen
  Lucky Rijssen
  Lucky&Go
 • Kitchen&Bar  "van Rijn" Locatie: Rembrandplein Amsterdam“  "van Rijn" is een mooie combinatie tussen kwaliteit en stijl  een welkome aanvulling; Al onze bedrijven met hun specifieke soorten exploitaties zijn nu alweer meer dan 10 jaar door BeCoNet volledig geautomatiseerd. De kwaliteit en service die mijn klanten verwachten, verwacht ik ook van mijn leveranciers. En dan ben ik bij deze partij aan het goede adres” Dick Poppes (o.a. Escape Venue, de Kroon, Escape Caffé / Lounge - Amsterdam )
  Dick Poppes
  o.a. Escape Venue, de Kroon, Escape Caffé / Lounge - Amsterdam